Me Antonelën sipër, Çimi bën pompa në studio

Me Antonelën sipër, Çimi bën pompa në studio

Takimi mes Sarës dhe Çimit.

Sot në Përputhen u transmetua takimi i Cimit dhe Sarës, ku gjatë takimit të tyre në palestër ai mbajti në shpinë vajzën.

Por në studio djali zgjodhi që të bënte pompa duke mbajtur Antonelën në shpinë.

Kjo ka sjellë të qeshura mes konkurrentëve, ndërsa Sara i rrinte afër për ta suportuar.

Çimi: Zgjodha palestrën që të të lodh edhe të humbësh kontrollin.

Sara: hahah i ke provokimet si unë.

Çimi: Pse je kaq shumë provokuese.

Sara: Unë jam një karamele.

Sara: Ca të bëj unë që ai donte të bënte squat.

Antonela: Po sikur të më mbash mua.

Çimi: Mirë.

TAGS