Martohet motra e Fifit, nuse më të bukur nuk keni parë

Martohet motra e Fifit, nuse më të bukur nuk keni parë

Fifi publikon pamje nga martesa e motrës.

Në familjen e këngëtares Fifi ka festë, asaj po i martohet motra.

Ndërsa pamjet i ka publikuar vetë këngëtarja.

Motra e Fifit dhe tashmë burri i saj kanë zgjedhur të martohen me dasmë

Komento:

TAGS