Lumir Abdixhiku sot feston ditëlindjen, kaq vjet mbush ai

Lumir Abdixhiku sot feston ditëlindjen, kaq vjet mbush ai

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës sot feston ditëlindjen.

Lumir Abdixhiku ka lindur me 22 prill në vitin 1983 dhe sot mbush 38 vit.

Ai përfundoi studimet themelore universitare në Universitetin e Prishtinës ndërsa në vitin 2006 ka marrë titullin magjistër shkence në Universitetin e Staffordshire të Britanisë; në fushën e Moralit fisca.

Këtë vit ai mori postin si udhëheqës i partisë duke u zgjedhur nga anëtaret e Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Ndryshe, ai është kryetari më i ri i LDK-së që nga themelimi i kësaj partie.

Ai është i martuar dhe ka dy vajza.

TAGS