Lum ato nëna që lindin fëmijë në tetor

Lum ato nëna që lindin fëmijë në tetor

Të lindurit e muajit tetor janë të veçantë për shumë arsye dhe më poshtë do shkruajmë të gjitha karakteristikat unike të tyre.

Janë natyra të paqta e miqësore

Kanë një personalitet simpatik që i bën të dëshiruar në çdo rreth shoqëror.

Njerëzit e lindur në muajin tetor dinë si të shuajnë konfliktet dhe kurrë nuk i nxisin këto të fundit.

Janë tejet tërheqës dhe personaliteti i tyre tërheq si një magnet.

Kanë aftësi të përshtaten mjaft mirë dhe zor se bëjnë armiq !

Optimist

Të jesh me një person që ka lindur në muajin tetor do të thotë ta shohësh gjithnjë gotën gjysmë plot.

Ata janë optimistë dhe e shohin jetën gjithë ngjyra.

Nuk e humbasin shpresën dhe kanë aftësinë të të ngrenë moralisht.

Njerëzit e lindur në tetor shquhen për natyrën e tyre romantike.

Bëjnë çmos për të fituar dashurin e njeriut që duan dhe kur e fitojnë, nuk e marrin të mirëqenë, por gjithmonë përpiqen ta surprizojnë e ta bëjnë të lumtur.

Empatikë të lindur.

Ata që festojnë ditëlindjet e tyre në tetor janë njerëz me inteligjencë të lartë emocionale.

Njerëzit e lindur gjatë këtij muaji janë të vetëdijshëm për emocionet e tyre dhe aftësitë e tyre shoqërore dhe ndjeshmëria janë njësoj të jashtëzakonshme.

Njerëzit e lindur në tetor krijojnë balancë dhe stabilitet në çdo gjë që bëjnë dhe kanë një pikëpamje pozitive për jetën.

Nuk i pëlqejnë përballjet dhe i shmangin ato sa herë të jetë e mundur.

Kanë gjithashtu një jetë sociale aktive dhe i duan miqtë deri në vdekje.

Janë sharmantë dhe fjalëshumë dhe edhe pse ju pëlqen të keni njerëz përreth, janë gjithashtu edhe shumë të pavarur.

TAGS