Lum ai që e ka nafakë Adrolën – shikoni se si duket në këtë foto modelja shqiptare

Lum ai që e ka nafakë Adrolën – shikoni se si duket në këtë foto modelja shqiptare

Adrola Dushi, femër fatale

Po konsiderohet të jetë një nga femrat më të bukura shqiptare, madje edhe më të përfolurat mes modelesh e misesh.

Kjo është Adrola Dushi, zeshkanja nga Shqipëria, e cila u shpallë më e bukura e vendit dhe beri karrierë në Shqipëri, Kosovë e SHBA.

Adrola, ka qenë e martuar dhe nga martesa e saj që ka përfunduar me divorc, ka një fëmijë, për të cilin do të jepte gjithçka, shkruan kosovarja.

Së fundi u përfol për një lidhje me rep artistin Capital T, por që ajo e mohoj.

Fatale, goditëse, e papërsëristshme: Adrola

TAGS