Lola vishet e rregullohet për të dal, do ta “çmend” Dautin sonte

Lola vishet e rregullohet për të dal, do ta “çmend” Dautin sonte

Lola iu tregon stilin më të mirë për veshjen e stinës së dimrit.

Lola gjithmonë godet në format më të mira.

Ajo duke publikuar imazhe të ndryshme kalon në lajm, duke tërhequr vëmendje të madhe për stilin që ka, shkruan “Kosovarja”.

Sot, në imazhin e postuar ajo duket e veçantë dhe tregon mënyrën më të mirë se si duhet të visheni në stinën e dimrit.

Edhe pse në moshë, shikojeni se si duket ajo si vajzë e re.

TAGS