Lola shkëlqen në fustanin e bardhë

Lola shkëlqen në fustanin e bardhë

Për Lolën fillon vera, shfaqet me fustan të bardhë.

Lola Haradinaj është një femër që dallohet për linjat perfekte.

Duke qenë një person i veçantë në shumë aspekte, ajo gjithmonë qëndron në krye të mediave rozë, shkruan Kosovarja.

Pasi që është e zjarrtë në çdo imazh, ajo shfaqet në top formë në secilën paraqitje.

Këtë herë, me një fustan të bardhë dhe të ngushtë Lola duket sikur e ka filluar verën para kohë.

Shikojeni sa bukur po i rri.

TAGS