Lojrat më të popullarizuara për iPhone në vitin 2019

Lojrat më të popullarizuara për iPhone në vitin 2019

Pavarësisht që u shfaq goxha vonë, loja Mario Kart Tour është më e popullarizuara për iPhone në vitin 2019.

Kompania Apple i ka publikuar listat për këtë vit, ndërsa loja falas Mario Kart, e cila debutoi në shtator, renditet e para në listën e lojërave të popullarizuara. Loja e Nintendos e ka tejkaluar konkurrencën e ashpër nga lojërat Call of Duty: Mobile dhe Fortnite.

Apple nuk e ka publikuar numrin e saktë të downloadimeve, por dihet se loja Call of Duty i ka pasur më shumë se 100 milionë downloadime gjatë javës së parë të disponueshmërisë për pajisjet me sistemet operativ iOS dhe Android.

Dhjetë lojërat më të popullarizuara falas për iPhone

1. Mario Kart Tour

2. Color Bump 3D

3. Aquapark.io

4. Call of Duty: Mobile

5. BitLife – Life Simulator

6. Polysphere – art of puzzle

7. Wordscapes

8. Fortnite

9. Roller Splat!

10. Amaze!!

TAGS