Liga e Kampionëve: Kush me kë mund të takohet?

Liga e Kampionëve: Kush me kë mund të takohet?

Liverpool, Man City, Tottenham, Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia, Juventus, Napoli, Atalanta, Bayern Munich, Dortmund, RB Leipzig, Psg dhe Lyon, janë skuadrat që kanë siguruar fazën e eliminimit direkt.

Në fazën e 1/8 së finales, do të takohen skuadrat që kanë përfunduar në vendin e parë në grup, me ato që kanë përfunduar në vendin e dytë.

Vlen të ceket se në këtë fazë nuk kanë të drejt të takohen skuadrat nga i njëjti shtet, dhe ato që kanë qenë së bashku në grupe.

Por kush me kë mund të takohet në 1/8 e finales?

Lajmi.net ua sjell gjithë kundërshtarët e mundshëm të të gjitha skuadrave:

Liverpool: Lyon, Dortmund, Atletico Madrid, Atalanta, Real Madrid

Manchester City: Lyon, Dortmund, Napoli, Atletico Madrid, Real Madrid.

Tottenham: Valencian, RB Leipzig, Barcelona, Juventus, PSG.

Chelsea:  RB Leipzig, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, PSG.

Barcelona: Chelsea, Lyon, Napoli, Atalanta, Tottenham.

Real Madrid: RB Leipzig, Liverpool, Juventus, Manchester City, Bayern Munich.

Atletico Madrid: RB Leipzig, Liverpool, Man City, Bayern Munich, PSG.

Valencia: Lyon, Dortmund, Napoli, Atalanta, Tottenham.

Juventus: Chelsea, Lyon, Dortmund, Tottenham, Real Madrid.

Napoli: Valencia, Leipzig, Barcelona, Man City, Bayern Munich, PSG.

Atalanta: RB Leipzig, Valencia, Barcelona, Liverpool, Bayern Munich, PSG.

Bayern Munich: Atalanta, Atletico Madrid, Chelsea, Lyon, Real Madrid, Napoli.

Dortmund: Valencian, Liverpoolin, Juventusin, Man City, PSG.

RB Leipzig: Chelsea, Napoli, Atletico Madrid, Atalanta, Tottenham, Real Madrid.

PSG: Chelsea, Dortmund, Napoli, Atletico Madrid, Atalanta, Tottenham.

Lyon: Valencia, Barcelona, Liverpool, Juventus, Man City, Bayern Munich.

/Lajmi.net/

TAGS