Lajmet për lidhje mes Melisës e Andit, vjen reagimi i Teas

Lajmet për lidhje mes Melisës e Andit, vjen reagimi i Teas

Tea flet për raportimet e një lidhje në mes të Andit dhe Melisës.

Tea duket se nuk është e shqetësuar për aludimet se Andi mund të ketë pasur marrëdhënie seksuale me Melisën.

Gjatë emisionit “Përputhen Prime”, Tea tha se beson tek Andi dhe ata të dy po konsolidohen si çift.

“Po konsolidohemi si çift me Andin. Ja kam nxjerrë unë namin si qefli”, tha Tea.

Por a ndjehet Tea e kërcënuar nga Melisa?

“Melisën e kam ndjerë si kërcënim aq sa kam ndjerë Anën deri diku”, tha Tea.

Ishte Fatjoni që akuzoi Melisën se kryente marrëdhënie seksuale me një djalë, pa cilësuar nëse është brenda apo jashtë programit.

Në media u aludua se djali që ka kryer marrëdhënie seksuale është Andi. Por Melisa në emisionin “Përputhen Prime” e mohoi këtë gjë.

TAGS