Kylie Mingoue, femra që sot duket më bukur se para 30 vitesh

Këngëtarja australiane, Kylie Minogue, tash është 50 vjeçare, mirëpo duket më bukur se kur ishte 20 vjeçare.

Daily Mail transmeton se Femail e ka zgjedhur atë femrën që duket më bukur se kurrë më parë. Ndërsa për ta dëshmuar këtë i ka krahasuar fotografitë nga e kaluara dhe ato të realizuara së fundmi.

Dukja e Kylie Minogue, dukur dhe tash (Foto: Getty Images/Guliver)

Kylie duket shumë më e re në raport me moshën që ka, ashtu që për të vlen ajo thënia se vitet janë vetëm numra.

Lexo po ashtu:

Dukja në moshën 20 vjeçare

Kylie Minogue ne vitin 1989 në Sydney (Foto: Patrick Riviere/Getty Images/Guliver)

Stili i saj, flokët, mënyra e veshjes dhe qëndrimi, përshtateshin me kohën, prandaj kur fotografitë analizohen tash, dukja e saj lë shumë për të dëshiruar.

Dukja në moshën 50 vjeçare

Dukja e tashme e Kylie Minogue (Foto: Florian Ebener/Getty Images/Guliver)

Përkundër moshës së saj, Kylie merr vëmendjen me paraqitjet e saj nëpër koncerte dhe evenimente të ndryshme.

Vlen të përmendet se në vitin 2005, këngëtarja kishte luftuar me kancerin e gjirit dhe pas shërimit, u angazhua në fushata të ndryshme për ngritjen e vetëdijes për rëndësinë e ekzaminimeve të mëhershme.

Kylie Minogue (Foto: Andreas Rentz/Getty Images/Guliver)

Sa i përket jetës personale, ajo aktualisht është në lidhje me drejtorin kreativ të revistës GQ, Paul Solomon. /Telegrafi/

TAGS