Ky është një mëngjes i aktorit Fatmir Spahiu

Në një intervistë shumë të veçantë me aktorin dhe producentin Fatmir Spahiu në rubrikën “Express Kafe”, ai tregon se si janë mëngjeset e tij të zakonshme.

Çfarë ha e pi dhe cilat janë aktivitetet e tij të mëngjesit bën të ditur ai. Për dallim se kafen ka dëshirë t’ia përgatis dikush tjetër, në përgatitjen e mëngjesit tregon se është shumë i mirë dhe se jo rrallë merret me këtë.

Këto dhe detaje të tjera në videon më poshtë:

#gjesi: “Kafja Express” me Fatmir Spahiun

TAGS