Kuka: Ka ardh koha që Kosova të ketë Këshillin Kombëtar tē Sportit

Kuka: Ka ardh koha që Kosova të ketë Këshillin Kombëtar tē Sportit

Selektori i reprezentacionit te xhudos së Kosovës, Driton Kuka, thotë se ka ardhur koha që Kosova ta ketë Këshillin Kombëtar tē Sportit, i cili do të ndërtohej me kritere dhe jo me vota.

Përmes një statusi në Facebook, Kuka ka kritikuar federatat sportive për të cilat thotë se janë mbushur me njerëz të cilët nuk kanë bërë asgjë për sportin.

Kuka thotë se tashmë ka ardhur koha që njerëzit e duhur të drejtojnë sportin.

Ky është statusi i tij pa ndërhyrje:

Kosova ka ardh koha të ketë

Këshillin Kombëtar tē Sportit!

Por jo ai të ndërtohet me vota,po me kritere!

Sporti sështë politikë e as klub sportiv me ba tifo!