Koronavirus dhe stuhi, por britanikët nuk pyesin/ Fotot nga festat e çmendura të të rinjve

Koronavirus dhe stuhi, por britanikët nuk pyesin/ Fotot nga festat e çmendura të të rinjve

Stuhia Alex nga njëra anë dhe situata e krijuar nga virusi Covid-19, nuk ka ndaluar festat e përjavshme të të rinjve britanikë.Shumë të rinj, u panë në rrugët e Neëcastle, Manchester dhe Leeds, duke pritur në radhë për të frekuentuar klubet e natës. Kjo tablo në fakt shihet prej kohësh në Britani, ku të rinjtë injorojnë sistematikisht urdhrat e qeverisë.

Autoritetet kanë urdhëruar që lokalet e baret të mbyllen në orën 22:00, por të rinjtë pikërisht në këto orare i frekuentojnë këto vende.

Ndërsa një gjë e tillë u pa dhe gjatë muajve të verës, ku plazhet dhe parqet ishin të mbipopulluara nga prania e njerëzve.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

TAGS