Kompania gjermane, 1 mijë euro bonus punëtorëve për gjysmë orari punë

Kompania gjermane ‘Liqui Moly’ do t’u paguajë një bonus punëtorëve prej 1.000 €

Është bërë e ditur se kompania “LIQUI MOLY” kundërshton virusin korona dhe i shpërblen çdo punonjës që punon me orar të shkurtër nga shtëpia, duke dhurar bonus 1.000 euro.

Këtë lajm e ka bërë të ditur drejtori menaxhues Ernst Prost, i cili falënderon fuqinë punëtore për angazhimin e tyre dhe shpreh besimin në ta.

Meqenëse kohët e veçanta kërkojnë masa speciale. Specialisti gjerman i naftës dhe aditivëve “LIQUI MOLY” nuk po reagon ndaj krizës së koronës me punë me kohë të shkurtër ose pushime nga puna, por përkundrazi po paguan një bonus prej 1,000 EURO për secilin punonjës me këtë bonus dhe ka falenderuar të gjithë punonjësit për përkushtimin e tyre.

LIQUI MOLY tani ka pothuajse tërë administratën e saj që punon nga shtëpia. Kjo lëvizje ka për qëllim të mbrojë çdo punonjës të vetëm duke mbajtur në funksion prodhimin. Stafi e realizoi këtë lëvizje kolektive në modalitetin e zyrës së shtëpisë me një përkushtim dhe improvizim të madh.

“Sot, ne kemi qenë kryesisht në gjendje të sigurojmë në të gjitha fushat e korporatave që ne jemi duke zotëruar këtë akt balancues midis kujdesit shëndetësor parandalues​​dhe punës së vazhdueshme,” i shkruajti Ernst Prost forcës punëtore.

Tani, unë mund ta imagjinoj se rrethanat aktuale nuk janë vetëm kohë për ju, por gjithashtu përfshijnë shpenzime shtesë financiare. Si një shenjë e vlerësimit tonë, më lejoni t’ju jap një shumë shtesë prej 1000 EURO bruto me pagën tuaj të rradhës – deri në një farë mase, si një ngushëllim financiar i koronës! ”

Të gjithë punonjësit në të gjithë botën po marrin të njëjtën shumë për këtë bonus.

TAGS