Kobra vs majmuni: Beteja më e çuditshme që keni parë ndonjëherë [Video]

Kobra vs majmuni: Beteja më e çuditshme që keni parë ndonjëherë [Video]

Kemi parë lloj-lloj betejash, por rrallëherë kemi hasur “kacafytje” ndërmjet gjarprit dhe majmunit.

Pavarësisht se të dyja ndajnë territor botën e egër, gjarpinjtë nuk është se e kanë zakon që të kthejnë në gjah majmunët, njofton lajmi.net.

Megjithatë, çdoherë ka përjashtime. Në një video të ngarkuar në ‘Youtube’, shihet një betejë e ashpër dhe e çuditshme ndërmjet gjarprit të llojit kobra dhe një majmuni.

Por, a ka triumfues nga kjo betejë? Ndiqeni videon në vazhdim për  ta kuptuar.

TAGS