Kjo ndodh kur bëhen bashkë vajzat bukuroshe të Naim Krasniqit!

Kjo ndodh kur bëhen bashkë vajzat bukuroshe të Naim Krasniqit!

Vajzat bukuroshe të Naim Krasniqit mblidhen në këtë vend.

Naim Krasniqi është kantautori i mirënjohur kosovar, shumë i pëlqyer kudo ku ka shqiptar.

I vlerësuar me shumë çmime në festivale, Krasniqi është një nga ikonat e muzikës së lehtë shqipe, shkruan Kosovarja.

Kantautori është baba e gjysh i lumtur, ani pse ai nuk ka folur ndonjëherë publikisht për këto ndjesi.

Publiku i njeh mirë edhe vajzat e këngëtarit dhe kompozitorit, pasi disa nga to janë fytyrq publike.

Sot, vajzat e Naim Krasniqit janë mbledhur bashkë në shtëpi për një kafe e desert vikendi.

TAGS