Kida hap kanal të ri në YouTube, fillon rrugën e re në skenën muzikore

Këngëtarja shqiptare, Kida, ka filluar rrugëtimin e saj në skenën muzikore shqitpare.

Ajo kohë më parë konfirmoi ndajren nga On Records, ekip që menaxhoi karrierën e saj.

Megjithatë, ajo refuzoi që të rinovonte kontratën e saj me On Records dhe ka filuar rrugëtimin individual.

Në Instagram ajo konfirmoi marrëveshjen e saj me AVD Digital ku ka hapur kanal të ri në YouTube.

“Kanali zyrtar është në dispozicion tani, mund të shikoni se çfarë po vjen, projekte të reja”, ka shkruar Kida.

Kida konsiderohet një prej yjeve të reja më të mira shqiptare me hite të shumta ndër kohë. /Telegrafi/

TAGS