Këto tipa femrash kurrë nuk thonë “jo” për sek*

Këto tipa femrash kurrë nuk thonë “jo” për sek*

Sa herë ju ka ndodhur që të refuzoheni?

Aplikoni këtë taktikë dhe nuk do të keni më dështime.

Ja cilat femra nuk refuzojnë ftesën për se.ks.

Natyrisht, nëse dëshironi të merrni se.ks nga femra, patjetër duhet edhe pak të angazhoheni, mirëpo me këto femra angazhimi nuk do të jetë i kotë.

1. E MOSHUAR

Kjo është femër e moshuar, e cila me siguri ka qenë e martuar.

Ky tip femre i do paratë, ndërkaq del për të gjetur meshkuj të interesuar për se.ks.

Është e drejtpërdrejtë dhe nuk e ka problem të tregojë se çka do.

Zakonisht, është e veshur dhe e rregulluar mirë, por shpesh mund të shihet edhe me cigare në dorë.

2. FEMRA HAKMARRËSE

Kjo është femër, e cila është duke e marrë veten pas divorcit, dhe është emocionalisht jostabile.

Ka mundësi të jetë e dehur, andaj mos u befasoni nëse fillon të sillet në mënyrë të pahijshme.

3. HULUMTUESJA E SE.KSIT

Ky tip femre dëshiron të zbulojë se.ksualitetin e vet dhe është e gatshme për çdo gjë.

Më së shpeshti ka të bëjë me kureshtje të studentes.

4. FEMËR PËR MBRËMJE TË VAJZAVE

Ky tip femre nuk është e re, por vetëm shoqëruese, e cila dëshiron të argëtohet, të dehet dhe të bëjë se.ks.

Çdo gjë ndodh në mbrëmjet argëtuese të vajzave.

TAGS