Këto janë arsyet pse 2020 do të jetë viti i Apple

Sipas raporteve, Apple mund të lansojë gjashtë modele të veçanta të iPhone 12 në vitin tjetër, ndërsa të hënën analistë nga Wedbush Secures e ndoqën kompaninë duke rritur objektivin e tyre të çmimeve për aksionet e Apple nga 325 në 350 dollarë për aksion.

Një arsye e thjeshtë: 5G. Sipas Wedbush, është e mundur që mund të shohim “një rritje dyshifrore” për pritjet e njësive të përgjithshme, ose të paktën një rritje prej 10% nga viti i kaluar.

Analistët e Wedbush mendojnë se 200 milionë njësi janë “pika fillestare” dhe se 350 milionë iPhone mund të jenë në dyqan për përditësim.

TAGS