Këtë rregullim të flokëve si Teuta askush nuk mund ta realizojë

Këtë rregullim të flokëve si Teuta askush nuk mund ta realizojë

Teuta Selimi mbetët një këngëtare që në çdo kohë duket bukur dhe unike me veshjet që realizon.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek ndjekësit, nuk ka si të mos jetë pjesë e rëndësishme e lajmeve, shkruan kosovarja.

Në imazhin e fundit derisa e publikon vetën në një pozë më ndryshe, ajo fokuson më shumë rregullimin e flokëve që ka bërë.

Si gjithmonë, këngëtarja duket bukur edhe në thjeshtësi.

Mos të harrojmë, ajo mbetët emër I dalluar edhe me këngët e shumta që publikon për audiencën.

TAGS