Kështu shkon nuse Linda Morina, fustani i saj do t’iu bëj të qeshni

Kështu shkon nuse Linda Morina, fustani i saj do t’iu bëj të qeshni

Linda Morina shkon nuse me fustan palidhje.

Se rrjetet sociale mund ti aktualizojnë njerëzit, ti bëjnë ta famshëm edhe pa ndonjë veçanti të madhe, kjo dihet.

Linda Morina e ka pranuar edhe vetë se atë e ka aktualizuar rrjeti social Facebook, duke e bërë personazh, shkruan Kosovarja.

Linda Morina poston fotografi të ndryshme dhe tendenca e saj është që këto foto të janë sa më të çuditshme.

Një nga fotot që do tiu shkrijë së qeshuri, është ajo ku Linda shihet sikur po shkon nuse me këtë fustan pa shije e palidhje. Kjo është Linda Morina në botën e saj.