Kështu duket me flokë të mbjellura burri i Adelinës

Kështu duket me flokë të mbjellura burri i Adelinës

Ndërhyrjet.

Ajo duke qenë aktive me postime të shumta, gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, në imazhin e publikuar shihet që burri i saj ka mbjellur flokët dhe duket krejt ndryshe.

Gjithashtu, me përkujdesjen në fizikun çifti duken të mrekullueshëm.

Për më shumë, shikojeni.

TAGS