Kejvina Kthella përshkruan mashkullin ideal: Pa mjekër, t’i bëjë pushimet me mua

Kejvina Kthella përshkruan mashkullin ideal: Pa mjekër, t’i bëjë pushimet me mua

Kejvina Kthella është rrëfyer në “After Party” të emisionit të Luanës, duke përshkruar mashkullin e saj ideal. Ajo është shprehur se mashkullin e saj ideal e dëshiron të jetë i bukur, të ketë dashuri të sinqertë për të, lidhja e tyre të mbahet e fshehtë, t’i kalojë pushimet me të, të jetë “bad boy”, t’i dërgojë mesazhe në mëngjes për t’ia bërë ditën më të bukur dhe, pse jo, t’i ketë të dyja profesionet, edhe këngëtar, edhe futbollist.“Puthje në qafë, pa mjekër, mesazh mirëmëngjesi që të nisë dita bukur, të ketë bukuri, dashuri e sinqertë, të tjerat vijnë pastaj, si dhuratë diamante, single, dëshiroj martesë, dashuri, pushimet me atë, nuk ka rëndësi këngëtar ose futbollist, sepse s’do ishin keq të dyja, lidhje të fshehtë, se gjërat e bukura mbahen të fshehura, bad boy”, – është shprehur Kejvina.

TAGS