“Kë imitoj unë, largohet nga politika”/ Delinda Disha “parashikon” se Rama do t’i humbas zgjedhjet

“Kë imitoj unë, largohet nga politika”/ Delinda Disha “parashikon” se Rama do t’i humbas zgjedhjet

Delinda Disha ka ndarë me fansat e saj në Instagram një pyetësor, ku nuk kanë munguar as pyetjet rreth politikës. Në përgjigjen e saj, duket se aktorja nuk ka nguruar të thotë se cilindo që ajo imiton, largohet nga politika.Të shumtë kanë qenë ata që i kanë kërkuar që të imitojë kryeministrin Rama, çfarë nënkuptonte edhe largimin e tij nga skena politike dhe aktorja është shprehur “Dhe Rama do t’i humbë zgjedhjet”.

TAGS