“Kam parë mërgimtarë̈ duke i pirë 4 Red Bulla rend” – Valon Syla vazhdon të tallet Diasporën

“Kam parë mërgimtarë̈ duke i pirë 4 Red Bulla rend” – Valon Syla vazhdon të tallet Diasporën

Gazetari Valon Syla ka folur për pijën e preferuar të mërgimtarëve redbullin, siç e thotë ai.

Syla në emisionin ‘Natë Vere’ në T7 thotë se ka parë mërgimtarë që i kanë pirë 4 redbull, njërin pas tjetrit.

“Një pjesë e madhe e preferojnë se jon marakli të kërreve të shpejta, shumica prej tyre që janë islamik nuk konsumojnë alkool dhe pijnë redbull”, thotë ai.

Ai madje thotë se pija energjike redbull duket më ‘IN’.

“Kjo kushton ma shtrejt, doken ma IN, se COCA Cola ju vjen marre me pi natën”, thotë ai.

TAGS