“Ka të dashur jashtë”, konkurrenti i nxjerr bisedat, Antonia bën veprimin e papritur

“Ka të dashur jashtë”, konkurrenti i nxjerr bisedat, Antonia bën veprimin e papritur

Në puntatën e sotme të “Përputhen” Meliku deklaroi se Antonia ka të dashur jashtë programit. Ai tha se i ka ardhur një mesazh kërcënues që e provon këtë gjë.


Deklarata e tij nuk u prit mirë nga Antonia, e cila shpërtheu e revoltuar dhe më pas doli nga studioja.

“Të betohem unë këtë nuk e toleroj fare! Nuk dua të zgjatet më ky muhabet, ti djalë i dashur e ke bërë skenarin në kokën tënde. Unë nuk kam asnjë lidhje dhe ti nuk je askushi të më drejtohesh mua kështu. Ti nuk je burrë për mua dhe turp të të vijë që i thua këto fjalë”, i tha ajo.

Meliku: Ti nuk je femër për mua, je femër mashtruese

Pasi Antonia doli nga studioja, Meliku zbuloi kërcënimin që i kishte ardhur:

“Mos dil në takim me Antonian se do kesh probleme pastaj”.