“Jeta me ty është fat i premtuar”, Hoxhaj me dedikim special për ditëlindjen e bashkëshortes

“Jeta me ty është fat i premtuar”, Hoxhaj me dedikim special për ditëlindjen e bashkëshortes

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj ka uruar bashkëshorten e tij, profesoreshën universitare Remzije Shahini-Hoxhaj me rastin e ditëlindjes së saj.

“Gëzuar ditëlindjen Remzie! Jeta me ty është fat i premtuar! Lea, Liri dhe unë jemi të bekuar <3”, ka shkruar Hoxhaj përbri një portreti familjar.

Ndryshe, Hoxhaj ka zëvendësuar Kadri Veselin si kryetar i PDK-së pas shkuarjes së tij në Hagë.

TAGS