”Jam i sëmurë”, Gjykata e Tiranës lë në fuqi masën e arrestit me burg për ish-drejtorin e Hidrokarbureve në AKBN

”Jam i sëmurë”, Gjykata e Tiranës lë në fuqi masën e arrestit me burg për ish-drejtorin e Hidrokarbureve në AKBN

Gjykata Penale e Tiranës ka lënë në fuqi masën e sigurisë arrest me burg për ish-drejtorin e Hidrokarbureve në AKBN, Klodian Gradeci.Gradeci u arrestua dy ditë më parë në Rinas pasi ishte në Turqi teksa në Shqipëri po kërkohej për abuzimin miliona dollarësh me puset e naftës. Ai akuzohet për shpërdorim detyre teksa i kërkoi Gjykatës një zbutje të masës së sigurisë pasi pretendon se është i sëmurë.

Gjykata e Tiranës nuk e mori parasysh pretendimin e tij dhe u la në arrest me burg.