Ja si shkojnë të veshur në plazh Elvis Naçi me gruan

Ja si shkojnë të veshur në plazh Elvis Naçi me gruan

Hoxha nga Tirana, Elvis Naçi, është një nga personat më të mediatizuar, që haset shpesh në media online, por edhe ato vizive.

Naçi, u bë shumë i njohur për shkak të ligjeratave fetare publike, që ndiqen nga një numër enorm personash.

Ai, ka ecur në hap me kohën sa i përket imponimit të ideologjisë dhe personalitetit të tij, pasi ka edhe hapsira tejet aktive e të përditësuara në rrjete sociale.

Elvis Naçi, në Instagram nuk sjell vetëm foto e video nga aktivitetet si hoxhë dhe bamirës, por edhe nga jeta private.

https://infokosova.net/wp-content/uploads/2020/04/Elvis-dhe-Fatma-Naçi.jpg

Kështu duket Elvis Naçi me të shoqen dhe të bijen në plazh, shkruan “Kosovarja”.

TAGS