Ja si mund t’i fitoni 325 euro nga ‘Yahoo’

Ja si mund t’i fitoni 325 euro nga ‘Yahoo’

Nëse keni pasur një llogari në platformë ‘Yahoo’ përgjatë viteve 2012-2016, ju mund të keni të drejtë të fitoni 325 euro (358.80 $) që vijnë nga një padi veprimi, e ngritur kundër gjigantit të teknologjisë.

Disa përdorues do të kenë të drejtë për shërbime për monitorimin e parave dhe rikuperimin e identitetit nga AllClearID, të paguara nga Yahoo, transmeton lajmi.net.

Të tjerët do të kenë të drejtë kompenzimi deri në 325 euro për shërbimet e monitorimit të kredisë.

Yahoo kohët e fundit u padit si rezultat i shkeljes së thyerjes së privatësisë dhe ranë dakord të paguajë 117.5 milionë dollarë dëme për banorët e SHBA ose Izraelit.

Përdoruesit do të duhet të kenë ose të kenë zotëruar një llogari Yahoo midis 1 janarit 2012 deri më 31 dhjetor 2016.

TAGS