Ismet Bexhet iu kundër përgjigjet sllavo maqedonasëve

Ismet Bexhet iu kundër përgjigjet sllavo maqedonasëve

Me rastin e prezentimit të të ashtuquajturit “himni” i Kumanovës nga ana e kryetarit te saj i cili duke i anashkaluar shqiptarët si gjithmonë të cilët u irituan tej mase nga ky “himn” një etnik. Këngëtari shum i njohur nga Kumanova Ismet Bexheti ne bashkpunim me tekstshkruesin nga Kumanova Abaz Selmani dhe organizatorin Mesud Bajramin reaguan duke iu kundër përgjigjur me një këngë për Kumanovën e titulluar : Kumanovë zemra ime, këngë e cila shtjellon në vete me textin e saj se shqiptarët janë autokton në trojet e tyre e kënduar mjeshtërisht nga Ismet Bexheti. Kjo këngë prej tash mund të themi lirisht se do të jetë Himni i shqiptarëve të Kumanovës.