iPhone 2020 ndoshta nuk do të ketë kamerë në ekran

iPhone 2020 ndoshta nuk do të ketë kamerë në ekran

Sidoqoftë, tashmë flitet për një ndryshim të mundshëm të dizajnit për modelet e vitit të ardhshëm, me mundësi që Apple të shikojë përsëri tek iPhone 4 për dizajnimin e mbështjellësit.

Një raport tjetër sugjeron që Apple mund të jetë duke zbehur kornizën e modeleve të ardhshme.

Pamjet e mëposhtme tregojnë të gjithë pjesët harduerike që përndryshe do të vendoseshin brenda kornizës, në pjesën e sipërme, duke përfshirë kamerën e përparme dhe altoparlantin.

Sidoqoftë, ndërsa këto pamje mund ose të jenë ose të mos jenë të sakta, pyetja mbetet: sa të hollë mund ta bëjë Apple kornizën në mënyrë që iPhone të mbetet tërheqës?

Sipas raportit, ky është një nga prototipet të cilët Apple ka provuar, një me një ekran 6.7 inç.

TAGS