iPhone 12 Pro mund të ketë 6GB RAM, iPhone SE 2 së shpejti në prodhim

Parashikimet më të fundit për iPhone 12 Pro vijnë nga analisti i Barclays, Blayne Curtis.

Kohët e fundit ai shkoi në Azi dhe mori informacione nga prodhuesit e zinxhirit të furnizimit të Apple.

Parashikimet më të rëndësishme përmendin disa nga komponentët e brendshëm në formacionin tjetër, iPhone 12, dhe një ide se kur do të fillojë Apple prodhimin e iPhone SE 2

Duket se së shpejti do të marrim iPhone SE 2 pasi prodhimi i tij është vendosur të fillojë në shkurt.

Ky iPhone me kosto të ulët supozohet se i ngjan iPhone 8.

Ai supozohet të përfshijë një ekran 4,7 inç, një buton kryesor me Touch ID, RAM 3 GB dhe një procesor Apple A13.

Formacioni i ri i iPhone 12 do të sjellë më shumë energji.

Besohet se iPhone 12 i rregullt do të vijë me RAM 4 GB si paraardhësi i tij, por iPhone 12 Pro dhe iPhone 12 Pro Max do të vijnë me RAM 6 GB.

TAGS