Intimiteti është sekreti për një gjumë më të mirë

Intimiteti është sekreti për një gjumë më të mirë

Ne vazhdimisht jemi duke kërkuar për mënyra se si të bëjmë gjumë më të mirë.

Duke filluar nga shmangia e pajisjeve elektronike, dietat e mira e deri te konsumimi i sasive më të ulëta të kafeinës, kemi provuar thuajse gjithçka, transmeton Telegrafi.

Por, siç duket, mënyra më e mirë dhe më e kënaqshme për të bërë gjumë kualitativ është seksi.

Sipas një studimi të ri, seksi para gjumit e përmirëson kualitetin e përgjithshëm të gjumit.

Universiteti Central Queensland ka anketuar 800 meshkuj dhe femra për jetët e tyre seksuale.

Ata kanë zbuluar se për 59% të femrave dhe 68% të meshkujve, një seks i shpejtë para gjumit u ndihmon të flenë më mirë.

Por, fatkeqësisht, nuk kryen punë çfarëdo lloj seksi!

Përjetimi i orgazmës ka qenë i rëndësishëm për një natë të qetë për 68% të femrave dhe 74% të meshkujve. /Telegrafi/

TAGS