Instagram, Snapchat apo Facebook: Ja cili nga rrjetet sociale po përdoret më shumë

Instagram, Snapchat apo Facebook: Ja cili nga rrjetet sociale po përdoret më shumë

Koha e kaluar në Instagram nga përdoruesit është në rritje, ndërsa Facebook’u po vazhdon me një rënie të lehtë, përcjell Lajmi.net.

Në një raport të ri nga eMarketer, koha e kaluar në Facebook është reduktuar në krahasim me shifrat e viteve të kaluara, transmeton Sovrani.info.

Instagrami në anën tjetër pritet të rritet. Ai po vazhdon të përdoret më shumë nga përdoruesit. e Marketer thotë që koha mesatare e kaluar në Snapchat nga përdoruesit po bie.

Koha mesatare e kaluar në Facebook ka rënë për tre minuta në vitin 2018. eMarketer thotë që kjo është për shkak të konsumimit të përmbajtjeve, sidomos videove.

Përdoruesit shpenzojnë 38 minuta në ditë në Facebook ndërsa në Instagram është 48 minuta. Instagram gjithashtu është blerë nga Mark Zuckerberg dhe është në pronësi të tij.

TAGS