I thonë se nuk mund të bije në dashuri, Tayna jep përgjigje befasuese

I thonë se nuk mund të bije në dashuri, Tayna jep përgjigje befasuese

Për të qenë më afër me ndjekësit e tyre vipat e estradës zgjedhin formën e ‘ask’ përmes InstaStory.

Një të tillë seë fundi e ka bërë edhe reperja, Doruntina Shala – Tayna, shkruan kosovarja.

Në mesin e pyetjeve mund të themi se edhe u kritikua për qëndrimin e saj me meshkujt.

Njëri prej fansave i ka thënë se i duket njëri pa ndjenja dhe që nuk ka besim se artistja mund të bie në dashuri me dikë.

Tayna u përgjigj me atë se nuk e ka gjetur ende personin e duhur.

“Qyqy unë kam shumë dashuri për të dhënë, por s’kam pas kujt me ia shpreh, jo për najsen”, ka qenë përgjigja e këngëtares.

TAGS