I dashuri i ri i Fjollës shumë romantik, ia kushton disa vargje këngëtares

I dashuri i ri i Fjollës shumë romantik, ia kushton disa vargje këngëtares

Ata kohëve të fundit kanë ndarë dedikime të shumta ndaj njëri-tjetrit në rrjete sociale.

Fjala është për këngëtaren Fjolla Morina dhe partnerin e saj të ri, biznesmenin nga Gjilani, Fisnik Syla.

Ky i fundit edhe këtë herë ka shkruar disa fjalë romantike për të dashurën e tij, ndërsa shfaqen në foto së bashku.

“Personi i parë që më vjen në mëngjes kur të zgjohem, është arsyeja ime e lumturisë. Unë jetoj me gjysë zemre, sepse gjysmën tjetër e ke ti”.

“Je personi më zemërbardhë që kam njohur në jetën timë”, kanë qenë fjalët e tij.

TAGS