Hazard përsëri shfaq probleme, shqetësime për Real Madridin

Hazard përsëri shfaq probleme, shqetësime për Real Madridin

Shqetësime për Real Madridin, Hazard përsëri shfaq probleme.

Eden Hazard u kthye në fushë pas një kohe të gjatë dhe mbrëmë ishte titullar kundër Interit në Ligën e Kampionëve.

Por Hazard qëndroi në fushë për vetëm 64 minuta, kështu që ai u zëvendësua sepse u ankua përsëri për lëndim.

Zidane pyeti belgun nëse ishte diçka serioze dhe duke gjykuar nga fakti që Hazard ishte i zhgënjyer, duket se gjërat nuk janë aq naive.

Sot, ai do të shkojë për ekzaminime të hollësishme mjekësore, pas së cilës do të bëhet e qartë se sa i rëndë është dëmtimi i tij dhe sa kohë do të jetë jashtë fushës.

TAGS