Greg Rama krahason Koronavirusin me zjarrin? “I qetë, por brenda ka shkatërrim”

Greg Rama krahason Koronavirusin me zjarrin? “I qetë, por brenda ka shkatërrim”

Greg Rama është duke kaluar këto ditë në izolim, si shumica e shqiptarëve. Djali i kryeministrit në rrjetet sociale, herë pas here sjellë copëza nga e përditshmja e tij, duke ndarë me ndjekësit momente nga karantina. Këtë herë ai ka zgjedhur disa fjalë nga personazhi i ‘Game of Thrones’, Sandor Clegane.

Duke folur për zjarrin dhe fuqinë që ai ka, Gregu duket se ka dashur të krahasojë ndoshta virusin me zjarrin. “Ja çfarë ka të veçantë zjarri. Është i qetë dhe paqësor, por përbrenda është plot fuqi dhe shkatërrim. Gjithmonë është duke fshehur diçka, ashtu siç bëjnë edhe njerëzit,”-shkruan fotoja që ai ka shpërndarë.

TAGS