Graciano i ‘Përputhen’ pranon se është biseksual, shpërthen rrjeti

Graciano i ‘Përputhen’ pranon se është biseksual, shpërthen rrjeti

Një deklaratë e bërë nga një nga djemtë pjesëmarrës në ‘Përputhen’ i ka tronditur të gjithë gjatë puntatës së djeshme.Bëhet fjalë për Gracianon, i cili gjatë takimit me një nga vajzat, tregoi se është biseksual. Graciano u shpreh se shoqëria e tij e ngushtë e di një gjë të tillë dhe e kanë pranuar për atë që është. Më tej shtoi se e gjitha ndodhi para disa vitesh, kur ndodhej në një udhëtim në Evropë.

“Ishte para 6 vitesh në Evropë. (Përse erdhe në emision?) E bëra për të thyer një tabu e për të njohur një vajzë, si Ana tjetra, e tjetra. Kam pasur dhe të dashura vajza, si me djem dhe me vajza. Shumë vajzave ua kam treguar këtë pjesë dhe e kanë pranuar”, u shpreh Graciano.

Sigurisht, pas këtij rrëfimi nga vetë Gracianos reagimet ishin të shumta nga ndjekësit.

TAGS