Google planifikon të ndërtoj një orë me kamerë

Google planifikon të ndërtoj një orë me kamerë

‘LetsGoDigital’ zbuloi patentët, e cila u paraqit përsëri në korrik të vitit 2017. Patenta titullohet thjesht “Camera Watch” dhe do të përmbaj shtatë diagrame, raporton “The Verge”.

Ishte një kohë kur kamerat ishin tipar i rregullt i një ore  të mençur, për shembull, Samsung përfshinte në Galaxy Gear dhe Gear 2 në vitin 2013 dhe 2014. Sidoqoftë, në vitet e fundit ato janë bërë më pak të zakonshme. Apple asnjëherë nuk ka përfshirë një aparat fotografik në një “Apple Whatch. ”

Nuk është e vështirë të kuptohet se pse kamerat nuk janë bërë shtëpi e përhershme ne ora të mençura. Nuk ka shumë vend për ketë sensor dhe mund të jetë tejet e vështirë të bëhet një foto e mirë me to.

Sidoqoftë, mbetet të shihet se çka do të na ofrojë “Google.”

TAGS