Gold Ag flet për sherrin me Tunën: Degjenerim tek femrat shqiptare, tregon zogun e këndon serbisht

Gold Ag flet për sherrin me Tunën: Degjenerim tek femrat shqiptare, tregon zogun e këndon serbisht

Gold AG ishte i ftuar mbrëmjen e djeshme tek spektakli “Shiko kush luan”.  Përgjatë lojës ai u pyet rreth debatit me Tunën dhe duket se reperi nuk ia ka përtuar shumë përgjigjes rreth këtij konflikti.  “Arsyeja e këtij sherri nuk është sherr, por është një realitet që nuk kam dëshirë që një femër si ajo, të prezantojë degjenerim tek femrat shqiptare, te motrat tona.Unë nuk jam ai që duhet të drejtoj femrat se çfarë të tregojnë dhe çfarë jo por deri sa ajo ka kënduar serbisht, dhe vjen në Kosovë e tregon zogun, tek unë jo”, ishte përgjigja e Gold AG.  Pavarësisht kësaj deklarate, deri më tani, nuk ka akoma një reagim nga Tuna.

TAGS