“Gocat në Kosovë e Shqipëri përfundojnë me burra të vjetër”, Robert Berisha prek fenomenin e rinisë shqiptare

“Gocat në Kosovë e Shqipëri përfundojnë me burra të vjetër”, Robert Berisha prek fenomenin e rinisë shqiptare

Këngëtari Robert Berisha ishte i ftuar së fundmi në emisionin “Breaking”, ku ndër të tjera ka prekur edhe një fenomen që ndodh rëndom së fundmi në rininë shqiptare.Ai ka komentuar faktin që vajzat e reja në Kosovë dhe Shqipëri përfundojnë në një marrëdhënie me burra të vjetër dhe nga pikëpamja e tij, ka dhënë një arsye pse ndodh kjo.


Sipas Robertit, kjo ndodh pasi vajzat rriten pa dashurinë e babait.

“Unë i sugjeroj prindërve që t’i ofrojnë fëmijëve të tyre sa më shumë dashuri, që të mos përfundojnë keq. Sidomos me gocat ndodh kjo. Kur nuk kanë dashurinë e prindit përfundojnë edhe me burra më të vjetër siç po ndodh në Kosovë dhe Shqipëri. E kanë vetëm nga mungesa e dashurisë së babait 100%”, tha ai.

TAGS