Gjatë javës së fundit, 16 raste pozitive me koronavirusi në Premierligë

Gjatë javës së fundit, 16 raste pozitive me koronavirusi në Premierligë

16 raste pozitive me COVID-19 në Premierligë gjatë javës së fundit.

Premierliga ka njoftuar se gjatë javës së kaluar kanë qenë 16 raste pozitive.

Në krahasim me javët e fundit, këto raste janë të pakta rreth 20 raste më pak.

Brenda shtatë ditëve të fundit janë testuar rreth 3 mijë e 115 lojtarë dhe pjesëtare të stafit.

Sidoqoftë, pavarësisht këtyre rasteve, guvernatori i Britanisë së Madhe ka konfirmuar se nuk do të këtë ndërprerje të futbollit.

TAGS