Gjashtë sekrete si të dilni bukur në foto

Gjashtë sekrete si të dilni bukur në foto

Pra, dëshironi që të dukeni bukur në foto – sepse dhe pas shumë vjetësh, ende nuk dini të buzëqeshni apo të keni një qëndrim të duhur në fotografi.

Mos u brengosni, dikush ka menduar edhe për ju.

Fotografi nga Ohio, Jodee Ball, ju rekomandon gjashtë këshilla që, sipas tij, do t’i transformojnë njëherë e përgjithmonë fotografitë tuaja nga ato të stilit të pasportës, në fotografi që do të mund të zbukurojnë edhe ballinat e revistave të modës.

Këshillat e tij duken të thjeshta, por janë shumë efektive.

Madje, ato janë të ilustruara me fototgrafi, që të mund të vëreni dallimin.

Buzëqeshni!

Merrni qëndrim të lirë (të shkujdesur)

Merrni lehtësisht anën drejt foto-aparatit

Bëni kujdes me duart

Lëshojini krahët

Lakojeni gjurin

Anojeni kokën lehtësisht

TAGS