Gjashtë ndeshjet e Ligës së Kampionëve, përfundojnë pjesët e para

Gjashtë ndeshjet e Ligës së Kampionëve, përfundojnë pjesët e para

Përfundojnë pjesët e para të gjashtë ndeshjeve të Ligës së Kampionëve.

Kanë përfunduar pjesët e para të gjashtë ndeshjeve të Ligës së Kampionëve.

Kryendeshja po luhet në ‘Old Trafford’, ku Manchester United dhe PSG kanë barazuar 1:1 pas pjesës së parë.

Në epërsi pas pjesës së parë kanë shkuar Dortmund, Juventus, Barcelona dhe Chelsea.

Rezultatet pas pjesës së parë:

TAGS