Gishtërinjtë e tu mund të tregojnë shumë për personalitetin tënd

Gishtërinjtë e tu mund të tregojnë shumë për personalitetin tënd

Del se dora jote mund të tregojë shumë për personalitetin që keni, këto zbulimë më shumë fokusohen në gishtërinj.

Sekreti është në gishtërinjtë e juaj dhe gishtin tregues.

Tregon shumë se çfarë personi jeni.

Ky test aplikohet vetëm për burrat sepse gjatësia e gishtit tregues tek ta tregon nivelin e testosteroneve.

Ka tri lloje: A, B dhe C.

A. Gishti i unazës është më i gjatë se gishti tregues

Bëhet fjalë për burra të pashëm.

Ata janë të bukur dhe mund të ja dalin me çdo gjë.

Janë pak agresiv dhe të shpejtë për të marrë rreziqe.

Kjo do të thotë se ky lloj i burrave bëjnë më shumë para se sa burrat me gjatësinë e gishtave të ndryshme.

B. Gishti i unazës është më i shkurtër se sa gishti tregues

Burrat me këto duar janë shumë të sigurt dhe mund të jenë pak narcisë.

Nuk e kanë problem vetminë dhe shpesh nuk pëlqejnë të shqetësohen nga të tjerët.

Kur vije puna tek dashuria janë më pak të sigurt dhe nuk janë të parët që bëjnë lëvizje dhe që marrin iniciativën.

C. Gishti i unazës është i njëjtë më atë tregues

Ndoshta kjo tregon mjaftueshëm… burrat me këtë gjatësi të gishtërinjve janë shumë të mirë, besnik dhe të dashur.

Çdo gjë është e balancuar me këta tipa të burrave.

Janë të relaksuar dhe çdo gjë duket e qetë me ta në mënyrë të organizuar.

TAGS