Getoari e la pa fjalë Marinën me dhuratën e veçantë që i bëri për ditëlindje

Getoari e la pa fjalë Marinën me dhuratën e veçantë që i bëri për ditëlindje

Vajza e ditëlindjes “Marina Vjollca” është surprizuar në një mënyrë mahnitëse që ccdo vajzë do ta dëshironte. Ndonëse Getoari mund të mos na duket tip romantik ai gjithmonë na ka vërtetuar të kundërtën.Përveçse dedikimit rrënqethës ai ka suprizuar Marinën me dhuratën më të bukur që Marina ka marrë ndonjëherë,një skulpturë të portretit të saj.


Ajo nuk ka nguruar ta ndajë me ndjeksit e saj këtë dhuratë dhe të shprehë të gjithë emocionin vetëm me një fjali.

“Më ke bërë të përjetoj një nga ndjesitë më të bukura në jetë, të dua pafund jeta ime”.

TAGS