Gentrit Zeneli, talenti i futbollit nga Kaçaniku

Talenti dhe pasioni i madh për futbollin e ka bërë atë fitues të disa çmimeve të rëndësishme. Ka arritur të përfaqësojë në shumë gara jo vetëm shkollën e vendlindjen e tij, Kaçanikun, por edhe Kosovën në përgjithësi.

Shpend Lipa

 Ky është 12 vjeçi, Gentrit Zeneli, i cili deri tani ka pasur një rrugëtim mbresëlënës në sportin më të popullarizuar në botë.

Talentin e tij për futboll, Genti, ashtu siç e thërrasin të gjithë, e ka të trashëguar nga familjarët e tij.

Duke e parë si një shembull të mirë për gjeneratën e tij dhe duke e parë këtë entuziazëm e punë të madhe të Gentit, me shumë kureshtje presim për të parë sukseset e tij të radhës.

TAGS